Home / Rheden-Regiobode / Avond over duurzaamheid

Avond over duurzaamheid

RHEDEN – In de Dorpskerk van Rheden wordt vrijdag 16 november om 20.15 uur een avond gehouden over duurzaamheid. Vanaf 20.00 uur is de kerk open, het programma begint om 20.15 uur. De toegang is gratis. Rob Westerdijk, programmamanager circulaire economie aan de HAN, is deze avond gastspreker. Op een begrijpelijke manier neemt hij toehoorders mee in dit vraagstuk. De circulaire economie is een onderwerp dat steeds meer impact heeft in Nederland. Er komen steeds meer signalen dat het huidige (economische) gedachtegoed niet meer functioneert, zoals klimaatproblemen, vervuiling en uitbuiting van water, lucht een aarde en uitsterven van (dier)soorten. De grote spelers in het spel zijn de ondernemingen en de industrie, maar ook individuen hebben invloed.

Lees ook

Schatgraven naar afgedankte apparaten

DIEREN – BSO KSH De Boomgaard uit Dieren doet mee met de jaarlijkse inzamelactie voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.