Home / Brummen-Regiobode / Appie Dieseraad beste biljarter

Appie Dieseraad beste biljarter

BEEKBERGEN – Appie Dieseraad heeft de vijfde editie van het Gerrit van Engeland 10 over rood biljarttoernooi van de Boerderij in Beekbergen gewonnen. De organisatie laat weten dat het toernooi opnieuw een groot succes was. “De voorrondes ware zeer gezellig, de verloting werd enthousiast mee gedaan en de spanning was te snijden.” Appie Dieseraad heeft zijn eigen gewicht in bier gewonnen, 106 stuks. Op de foto staan de drie winnaars van 2018. Van links naar rechts: Jordy de Kruijf (derde prijs), Appie Dieseraad en Michel Keurhorst (tweede prijs).

Lees ook

Lezing in Kroller- Müller Museum

HOENDERLOO – Op zondag 27 september geeft kunsthistoricus Gees-Ineke Smit de lezing Beelden van binnen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.