Home / Belangrijk / Allerzielen met Panta Rhei Vocaal

Allerzielen met Panta Rhei Vocaal

VELP – Panta Rhei Vocaal geeft zondag 4 november om 15.30 uur een allerzielenconcert in de Grote Kerk in Velp. Panta Rhei Vocaal nodigt iedereen uit om met mooie muziek, beeldende teksten en een kaarsenceremonie de tijd te nemen om hun overleden geliefden te herdenken. Sprekers, zowel jong als oud, vertellen over hun ervaringen of lezen een gedicht voor. Panta Rhei Vocaal zingt toepasselijke muziek over mensen die gestorven zijn en over het leven dat doorgaat. Het thema van dit jaar is Ik noem je naam. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Boekhandel Jansen & de Feijter en kosten 12,50 euro per stuk.

Foto: Eelco van Wieringen

www.pantarheivocaal.nl

Tel. 0487 – 532322

Lees ook

Spankerense bedrijven hebben zaken op orde

SPANKEREN – De ondernemers op bedrijventerrein Spankeren hebben hun zaken goed op orde. Dat bleek …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.