Home / Doesburg-Regiobode / Aktiedag Kom over de Brug

Aktiedag Kom over de Brug

DOESBURG – Vanaf zaterdag 17 november is de Barend Ubbinkweg in Doesburg weer geopend. Daarmee komt een lange periode van werkzaamheden aan het stuwcomplex, met bijbehorende wegafsluiting, ten einde en hoeven mensen vanuit Beinum niet langer om te rijden om in het centrum van Doesburg te kunnen komen. Voor de ondernemers in de binnenstad reden tot een feestje. Niet alleen komt Sinterklaas zaterdag aan, daarnaast hebben de ondernemers in de Kerkstraat een actie op touw gezet onder het motto Kom over de Brug. Deelnemende winkeliers bieden bijzondere artikelen aan of geven deze dag extra korting op bepaalde producten. De deelnemende winkels zijn herkenbaar aan de gele pamfletten aan de geven.

Lees ook

Escape room in de Galluskerk

ANGERLO – Vanaf vrijdag 11 juni is er een een online escape room spelen, die …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.