Home / Rheden-Regiobode / Aanpassing fietsoversteek Van Zwietenlaan

Aanpassing fietsoversteek Van Zwietenlaan

LAAG-SOEREN – Op maandag 19 november starten de werkzaamheden voor het aanpassen van de fietsoversteek op het kruispunt Hardewijkerweg en Van Zwietenlaan in Laag-Soeren. De werkzaamheden duren twee tot drie dagen, afhankelijk van het weer. Verkeersregelaars regelen ter plaatse het verkeer.

Bewoners, Soerens Belang en de gemeente zijn met elkaar in gesprek gegaan om de fietsoversteek in Laag-Soeren, richting Dieren te verbeteren. Dit heeft geleid tot een nieuw ontwerp voor het aanpassen van de fietsoversteek.
Om de fietsoversteek te verbeteren, komt er nu een verlenging van de bestaande rode fietsstrook vanuit Laag-Soeren richting Dieren, tot halverwege de verkeersdrempel. Daarnaast past de gemeente de bocht aan, waar het tweerichtingenfietspad aansluit op de Van Zwietenlaan. Het fietspad is dan beter zichtbaar. De gemeente past ook de borden op verschillende plaatsten aan.

Lees ook

Clubkampioenen van RTC de Laak

RHEDEN – Op sportpark De Laak in Rheden zijn de afgelopen weken twee tennistoernooien gespeeld. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.