Home / Rheden-Regiobode / Aanmelden Vrijwilligersprijs

Aanmelden Vrijwilligersprijs

REGIO – De gemeenten Rheden en Rozendaal reiken op 19 januari weer de Vrijwilligersprijs uit als blijk van waardering voor de vele vrijwilligers die zich belangeloos inzetten. De vrijwilligersprijs is een jaarlijks evenement dat door de afdeling Loket Vrijwillige Inzet van Radar Uitvoering Oost wordt georganiseerd. Vrijwilligers of vrijwilligersorganisaties kunnen worden aangemeld om op 19 januari in het zonnetje te worden gezet. De uitreiking vindt plaats in het Rhedens in Dieren. Vrijwilligers of vrijwilligersorganisaties kunnen tot en met 12 december aangemeld worden via www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/rheden/vrijwilligersprijs.

Tel. 06 – 83626763

Lees ook

Opknapbeurt Ericaplein uitgesteld

DIEREN – De gemeente Rheden schuift renovatie van het Ericaplein in Dieren op de lange …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.