Home / Rheden-Regiobode / Aanmelden voor meditatief tekenen in de advent

Aanmelden voor meditatief tekenen in de advent

VELP – In het Rondeel in Velp kunnen belangstellenden op de dinsdagavonden 11 en 18 december lichtkaartjes maken. Onder leiding van kunstzinnig therapeut en coach Marjolein Knot en pastor en geestelijk verzorger Janneke Bron kunnen deelnemers zich bezinnen op hun eigen levensweg en lichtkaartjes maken om mee te nemen het nieuwe jaar in.

Tijdens de eerste avond worden met vloeibare inkten in allerlei kleuren een kleurenspel gemaakt. Ook wordt stilgestaan bij de verlangens en wensen voor het nieuwe jaar en kort teruggeblikt op het afgelopen jaar. Op de tweede avond komt iedereen terug met de wensen voor het nieuwe jaar en er wordt nog een laagje dieper gekeken: naar het waarom ervan en hoe de vertaling naar een concrete aanwijzing voor jezelf. Ieder kiest er twaalf uit. De kleurige achtergrond wordt gebruikt om kleine kaartjes te maken waarop een wens komt. Het kaartje wordt nog een beetje verder bewerkt. De kaartjes krijgen een gaatje en worden samengevoegd aan een ring. Zo maakt iedere deelnemer een eigen ‘lichtsnoer’ voor het komende jaar.
De bijeenkomsten duren van 19.00 tot 21.00 uur, inloop vanaf 18.45 uur met thee en koffie. De kosten bedragen 40 euro per deelnemer. Er is plaats voor minimaal zes en maximaal acht deelnemers. Aanmelden kan tot uiterlijk 4 december bij pastor Janneke Bron via janneke.bron@pknvelp.nl.

www.pknvelp.nl

Lees ook

Iedereen mag meedoen aan Dierense Speeltuin Got Talent

Feest in Dierense Speeltuin bij opening natuurspeelplaats en viering 75-jarig bestaan DIEREN – Nog een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.