Home / Rheden-Regiobode / Aanmelden voor Actie Kersttas

Aanmelden voor Actie Kersttas

RHEDEN / ROZENDAAL – Mensen met een bijstandsuitkering in de gemeenten Rheden en Rozendaal kunnen zich weer aanmelden voor de Actie Kersttas. Deze actie wordt georganiseerd door de kerken in Rheden en Rozendaal in samenwerking met Stichting STRAK. Mensen die van het minimuminkomen moeten leven, krijgen een grote, gevulde boodschappentas met etenswaren. Vrijwilligers van de kerken, diaconieën en Stichting STRAK (voorheen Stichting Mensen in de Bijstand) werken samen aan de inzameling van boodschappen en het vullen van de driehonderd tassen. In de Nieuwsbrief van de gemeente Rheden van november staat hoe mensen zich kunnen aanmelden voor een Kersttas. “Indien er sprake is van bewindvoering, neemt u dan contact op met uw bewindvoerder”, aldus de organisatie. Zij vraagt ook of mensen zich zo spoedig mogelijk willen opgeven.

www.stichtingstrak.nl

Lees ook

Ik vind: De macht van banken

Om mijn uitgaven beter in de gaten te houden, betaal ik mijn boodschappen met contant …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.