Home / Rheden-Regiobode / Aanmelden kerstworkshop

Aanmelden kerstworkshop

SPANKEREN – De inschrijving voor de kerstworkshop van Groei & Bloei Veluwezoom is weer geopend. Via abeka@live.nl of via tel. 0313 – 474158 (na 18.00 uur) kunnen mensen zich aanmelden om zelf een mooi kerststuk te maken. De workshop vindt plaats op donderdag 13 december vanaf 20.00 uur in De Kerkhorst in Spankeren. Deelnemers moeten een (snoei) schaar en een scherp mesje meenemen; Groei & Bloei zorgt voor de rest. Er zijn altijd veel aanvragen, dus de organisatie vraagt mensen zich op tijd aan te melden.

Lees ook

Vrouwengroep internationaal van start

DIEREN – Donderdag 24 september gaat vrouwengroep internationaal van start. In het inloophuis in Dieren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.