Home / Belangrijk / A Star Is Born en Sir bij Filmhuis Dieren

A Star Is Born en Sir bij Filmhuis Dieren

DIEREN – Filmhuis Dieren vertoont vrijdag 23 november het romantische drama A Star Is Born. Dinsdag 27 november staat de film Sir op de agenda. Beide films worden vertoond in Schouwburg Theothorne in Dieren en beginnen om 20.00 uur.

In A Star Is Born speelt Bradley Cooper de aan lager wal geraakte country-ster Jackson Maine. Maine ontdekt – en wordt verliefd op – de onbekende, worstelende artiest Ally, gespeeld door Lady Gaga. Ze heeft haar droom om het te maken in de muziekbusiness zo goed als opgegeven, tot Jack haar aanmoedigt haar plek in de spotlights op te eisen. Wanneer dit lukt, begint hun liefdesrelatie echter scheurtjes te vertonen. Jack voert een innerlijke strijd en heeft moeite met het feit dat hij steeds meer in haar schaduw komt te staan.
Sir is een sprookjesachtige vertelling over een onmogelijke liefde in India. De jonge weduwe Ratna werkt als huishoudster bij Ashwin, een zoon van een rijke familie uit Mumbai. Op het eerste gezicht lijkt het leven van Ashwin perfect, maar al snel blijkt dat hij niet het leven leidt dat hij zelf zou willen. De koppige Ratna laat zich daarentegen niet weerhouden door haar achtergrond en omgeving. Ze blijft hopen en hard werken voor een betere toekomst. Terwijl hun werelden samenkomen en de aantrekkingskracht tussen de twee overduidelijk is, lijkt een gelijkwaardig leven samen echter niet tot de mogelijkheden te behoren.

www.filmhuisdieren.nl

Lees ook

Opbrengst collecte nierstichting

DE STEEG – Van 13 tot en met 20 september vond in De Steeg de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.