Home / Doesburg-Regiobode / Zorgen voor een ander

Zorgen voor een ander

Zorgen voor een ander

DOESBURG – Onder de titel Hoe Blijft U de Zorg de Baas start VIT Hulp bij Mantelzorg op woensdag 24 oktober een training voor iedereen die zorgt voor een naaste. Dat kan een partner, kind, ouder of ander familielid zijn dat langdurig zorg nodig heeft. De training van vier dagdelen wordt gehouden in De Linie in Doesburg. In Hoe Blijft U de Zorg de Baas leren mantelzorgers om bewust te kijken naar de omstandigheden en de mogelijkheden om de zorg vol te houden. Ook aan de orde komen zaken als tegenstrijdige gevoelens die kunnen optreden, veranderende relaties en ondersteuningsmogelijkheden. Daarnaast is er ruimte voor uitwisseling van ervaringen met andere mantelzorgers. Na het volgen van deze training is de mantelzorger beter in staat de, vaak zware, zorgtaak aan te kunnen en vol te houden. De vier bijeenkomsten zijn op woensdagochtend 24 en 31 oktober en 7 en 21 november, steeds van 9.30 tot 12.00 uur in De Linie in Doesburg.

Tel. 0544 – 820000
info@vithulpbijmantelzorg.nl

Lees ook

Naailes in modecafé

DOESBURG – In het modecafé in Doesburg wordt twee keer per week naailes gegeven. Op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.