Home / Doesburg-Regiobode / Zonnige stadswandeling in Doesburg

Zonnige stadswandeling in Doesburg

DOESBURG – In de zomermaanden zijn ze veel te zien: mensen die met een stadsgids door Doesburg rondwandelen. Maar ook in de herfstvakantie zijn er stadswandelingen. Zeker het lang aanhoudende mooie weer trok veel bezoekers naar Doesburg en dan is het leuk om met een stadsgids de binnenstad te verkennen. De gids vertelt mooie verhalen en anekdotes en over de vele markante gebouwen is ook veel te vertellen. Zoals bijvoorbeeld ‘het handje van Haanappel” dat in de muur van de Martinikerk zit. Je ziet het zo over het hoofd, maar als je weet waar het zit, zie je het iedere keer als je er langs komt.

Foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Leger des Heils zoekt collectanten in Bronckhorst

REGIO – Het Leger des Heils is op zoek naar collectanten voor de jaarlijkse collecteweek …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.