Home / Brummen-Regiobode / Zonnebloem Loenen bezoekt Ford Museum

Zonnebloem Loenen bezoekt Ford Museum

LOENEN – Vrijwilligers van De Zonnebloem Loenen maakten een gezellig mannen-uitje naar het Ford Museum in Beekbergen. De groep werd ontvangen met koffie of thee. Van Mieke kreeg men uitleg over het ontstaan van het gebouw: een oude watermolen anno 1535. Ook werd verteld hoe het een Ford Museum is geworden. Er staan onder andere vijftien oldtimers, waarvan het model T zeer bekend is. Daarna kon men op eigen gelegenheid de oude Fords bezichtigen. De mannen genoten. Vervolgens werd er nog naar een tweetal oude films gekeken met daarin leuke, voor iedereen herkenbare, fragmenten. De middag werd afgesloten bij het Pannenkoekenhuis aan de Arnhemseweg, waar het goed vertoeven was. Rond de klok van zeven waren de negen mannen en de drie vrijwilligers van de Zonnebloem moe, maar voldaan weer thuis.

Lees ook

Studieavond zegen door Israël

EERBEEK – Op donderdag 24 juni is er in Eerbeek een studieavond met ds. Oscar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.