Home / Doesburg-Regiobode / Zesde editie Alles-behalve-rommel-markt

Zesde editie Alles-behalve-rommel-markt

HUMMELO – In de kerk van Hummelo wordt zaterdag 13 oktober de zesde editie gehouden van de Alles-behalve-rommel-markt: de beurs in tweedehands woonaccessoires. Op de markt vinden de bezoekers bijvoorbeeld een leuk nieuw kastje, tafelkleed, een likje verf, een nieuwe eye-catcher zoals een schilderij of een vaas. En dit allemaal tegen een schappelijke prijs.

Wie juist leuke woonspullen over heeft en er vanaf wil, kan deze vrijdag 12 oktober tussen 19.00 en 21.00 uur inleveren bij dorpshuis De Ruimte in Hummelo. De organisatie neemt alleen spullen in die heel zijn en niet al te groot, dus geen kasten, bedden en bankstellen. Wel wordt ingenomen: schilderijen, lampen, huisraad, brocante, kleine tafeltjes, kleine meubels, curiosa, snuisterijen, accessoires en antiek. Ook staat de organisatie dit jaar open voor speelgoed.
Het inschrijfgeld bedraagt 2 euro per tien stuks. Het is mogelijk een fifty-fifty deal te maken met het dorpshuis. Van je verkochte spullen krijg je de helft van de opbrengst mee. Verkopers kunnen er ook voor kiezen de opbrengst te schenken aan het dorpshuis, zodat de vrijwilligers hier weer mooie culturele activiteiten van kunnen organiseren.

De Alles-behalve-rommel-markt duurt zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur. Naast de door het publiek ingebrachte spullen, zijn er op de Alles-behalve-rommel-markt ook allerlei stands te vinden en aan een hapje en drankje wordt gedacht. Het ophalen van niet verkochte artikelen kan op zaterdag tussen 14.00 en 14.30 uur. Spullen die niet worden opgehaald, brengt de organisatie naar de kringloop.

Wie interesse heeft om met een stand op de markt te staan, kan een mail sturen naar ciska@dorpshuishummelo.nl.

Lees ook

Kunst tegen slavernij in Martinikerk

DOESBURG – In de Martinikerk in Doesburg is tot zondag 25 oktober een expositie te …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.