Home / Brummen-Regiobode / Zanglust Empe viert 65-jarig jubileum

Zanglust Empe viert 65-jarig jubileum

EMPE – De dames van Dameskoor Zanglust Empe hebben begin oktober het 65-jarig jubileum van de vereniging gevierd met een lunch. Er werd eerst geproost met een glaasje champagne. De dames hopen dat er nog vele jaren mogen volgen. Daarna konden de dames genieten van een heerlijke lunch. Voordat de dames huiswaarts keerden, had het bestuur nog een cadeautje: een mooie foto van het koor, gemaakt door fotograaf Daan Noordhuizen. Op donderdag 18 oktober is er een open repetitieavond in ‘t Oortveld in Empe. Vanaf 19.30 uur zijn alle dames die van zingen en gezelligheid houden welkom. De jaarlijkse uitvoering van het koor is op zaterdagmiddag 10 november om 13.30 in ‘t Oortveld. Na de pauze zet toneelvereniging DAT uit Dijkerhoek het blijspel Spieker Willem, wat hej toch uutvreten? op de planken.

Lees ook

Ik vind: Kleurrijk sinterklaasfeest

Afgelopen week las ik in Regiobode dat de gemeente Brummen graag zou zien dat het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.