Home / Rheden-Regiobode / Zangers gezocht voor Misa Criolla

Zangers gezocht voor Misa Criolla

DIEREN – Kamerkoor Canzonet uit Dieren zoekt voor haar uitvoering van de Misa Criolla en andere Zuid-Amerikaanse koorwerken zangers en zangeressen die het koor willen ondersteunen. Op 6 en 7 april 2019 geeft Canzonet een concert in de Ontmoetingskerk te Dieren.

Los Criollos bespeelt bij dit concert de oorspronkelijke instrumenten. Onder leiding van dirigent Dineke de Roo worden de swingende Misa Criolla en andere Zuid-Amerikaanse koorwerken uitgevoerd. Mensen die willen meezingen, kunnen zich aanmelden. Zij worden dan uitgenodigd voor een stemtest. Deze testen vinden plaats in november en december.

De repetities zijn wekelijks op donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Petruskerk te Spankeren en beginnen op 10 januari 2019. Daarnaast zijn er repetities op zaterdag 9 februari en zaterdag 9 maart van 10.00 tot 13.00 uur in de Regenboogzaal van de Ontmoetingskerk in Dieren.
De generale repetitie is op 6 april van 15.00 tot 17.00 uur in de Ontmoetingskerk. Het concert begint die dag om 20.00 uur en op zondag 7 april om 15.30 uur. De kosten voor deelname zijn 120 euro; dit is inclusief alle partituren, koffie en thee. Aanmelden kan via een e-mail naar misacriolla@canzonet.nl onder vermelding van naam, e-mailadres, telefoonnummer en zangstem. Bellen kan ook: tel. 0313 – 844188 (Liz) of tel. 0313 – 473198 (Rineke).

Lees ook

Textiel Race Mauritiusschool

RHEDEN – Groep 6 van de Mauritsschool in Rheden doet mee aan de Textiel Race. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.