Home / Doesburg-Regiobode / Zangcursus bij Dance Skills

Zangcursus bij Dance Skills

DOESBURG – Bij Dance Skills, dé dansschool van Doesburg en omgeving, is er nu Sing Skills. Dit zijn drie zangcursussen van zes weken. De lessen zijn op donderdagmiddag van 15.30 uur tot 16.30 uur voor de kinderen van zes tot en met acht jaar en van 16.30 uur tot 17.30 uur voor de kinderen van negen tot en met twaalf jaar. De lessen worden gegeven door Esther Pelgrom. Het is ook mogelijk te bellen met Noura Rezgui via tel. 06 – 12113442. De studio bevindt zich in het Arsenaal, Kloosterstraat 15 in Doesburg.

www.dance-skills.nl

Lees ook

Filmhuis Doesburg draait Parasite

DOESBURG – Filmhuis Doesburg vertoont woensdag 23 september de Koreaanse film Parasite. Deze zwarte komedie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.