Home / Brummen-Regiobode / Winnaars Christina Concours bij Podium Palisium

Winnaars Christina Concours bij Podium Palisium

EERBEEK – Zondag 14 oktober treden acht toptalenten van het Prinses Christina Concours op bij Podium Palisium in Eerbeek. Deze begaafde, interessante jonge musici zullen werken spelen van Bach, Mozart, Grieg en Chopin.

Violiste Eline van Dijk (8 jaar) won al meerdere muziekwedstrijden en volgde masterclasses in Engeland, Zwitserland en de VS. Alexander Hartsink (9 jaar) wist al op zijn derde dat hij pianist wilde worden. Pianiste Zara le Clercq (16 jaar) volgde masterclasses bij beroemdheden als Nino Gvetadze, Mila Baslawskaja en is geïnteresseerd in psychologie en filosofie. Het Viride Kwartet (allen 16 jaar) trad al op in het Concertgebouw in Amsterdam. Alle jonge musici werden heel jong toegelaten tot de speciale afdeling voor jong talent van het conservatorium.
Het concert begint om 12.00 uur. Vanaf 11.30 uur wordt er koffie geserveerd. Om 13.40 uur is er een nazit met drankjes. De toegang kost 25 euro, inclusief koffie en drankjes. Reserveren is noodzakelijk en kan via ruud.vandermeer@planet.nl.

Lees ook

Ik vind: Kleurrijk sinterklaasfeest

Afgelopen week las ik in Regiobode dat de gemeente Brummen graag zou zien dat het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.