Home / Brummen-Regiobode / Wilde Weken op Hoge Veluwe tijdens herfstvakantie

Wilde Weken op Hoge Veluwe tijdens herfstvakantie

HOENDERLOO – Van 13 tot en met 28 oktober, tijdens de herfstvakantie, heeft Het Nationale Park De Hoge Veluwe een nieuw evenement op de agenda staan: De Hoge Veluwe Wilde Weken. Het worden twee volle weken, met een foodfestival, klimmen en klauteren voor kinderen, wild spotten, woodcarvers en nog veel meer.

Tijdens de Wilde Weken zijn er tal van familie-activiteiten in de buitenlucht, allemaal op de Picknickweide, een open plek in het bos. Gedurende twee weekenden is er een foodfestival en klim- en klauterfestijn in één. Met een grote variëteit aan foodtrucks met het lekkerste en wildste eten en drinken, terrasjes, vuurkorven en natuurlijk live muziek. Voor kinderen – en wie zich nog kind voelt – is er, op hetzelfde terrein, ook van alles te doen, zoals een tokkelbaan, bomen klimmen, freerunning, de SportContrainer, pijl-en boogschieten en spijkerbroekhangen. Als ze even willen uitblazen kunnen de kinderen terecht in de knutselhoek.

Dagelijks van 13 tot en met 28 oktober is er de kinderactiviteit Van Dwergvleermuis tot Wild Zwijn met een tocht door het bos en na afloop pootafdrukken maken. Voor volwassenen zijn er wildexcursies, waarbij er onder meer een exclusieve wildobservatieplek wordt bezocht. Op 13 en 20 oktober komt een team van Husqvarna oefenen voor het NK Bosarbeid later dit jaar en op zondag 28 oktober is er een demonstratie woodcarven. In het Parkrestaurant, ook in het centrum van het Park, wordt een stoofschotel met wild uit eigen Park geserveerd.

hogeveluwe.nl/wildeweken

Lees ook

Gemeentesecretaris Marcel Klos vertrekt uit Brummen

GEM. BRUMMEN – Marcel Klos, gemeentesecretaris en algemeen directeur, verlaat eind deze maand de gemeente …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.