Home / Doesburg-Regiobode / Wijkraad Beinum en ANWB: fietslichtactie

Wijkraad Beinum en ANWB: fietslichtactie

DOESBURG – De Wijkraad Beinum Doesburg hield, in samenwerking met Xycleservice uit Doesburg en de ANWB, dit jaar weer een fietslichtactie. Na een anderhalf uur waren er al meer dan veertig mensen langs gekomen met de fiets. Kleine mankementen aan de verlichting werden meteen verholpen door Xycleservice die met een reparatiebus aanwezig was. De ANWB promoot dit soort acties omdat ze het belangrijk vindt dat fietsers in het donker goed zichtbaar zijn en op die manier ongelukken kunnen worden voorkomen. De wijkraad Beinum had een leuk kraampje opgesteld om alles netjes uit te stallen en informatie te geven. De ANWB was zeer blij met dit initiatief. De wijkraad zorgde voor koffie en thee. Veel mensen van de Beinum, en misschien ook wel van er buiten, grepen de gelegenheid aan om hun verlichting toch maar eens extra te laten controleren.

Foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Geslaagde buitenlesdag op Dorpsschool Rozendaal

ROZENDAAL – Dinsdag 22 september was een bijzondere dag voor de leerlingen van de Dorpsschool …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.