Home / Rheden-Regiobode / Werkzaamheden poelen

Werkzaamheden poelen

Werkzaamheden poelen

GEM.RHEDEN – Op zaterdag 13 oktober gaat Poelenwerkgroep Rheden werkzaamheden uitvoeren in en rond de poel in Spankeren. Iedereen die mee wil helpen is welkom. De groep zorgt voor gereedschap. Er wordt om 9.30 uur gestart met het werk en het is de verwachting dat de werkzaamheden rond 12.00 uur afgerond zijn. Aanmelden kan via rob@gmail.com.
De Poelenwerkgroep Rheden is dit jaar opgericht. Poelen zijn stilstaande wateren van beperkte omvang, die belangrijk zijn voor onder andere salamanders, kikkers en padden. In de gemeente Rheden liggen veel poelen. Sommige daarvan hebben onderhoud nodig om waardevol te blijven voor dieren.

Lees ook

Iedereen mag meedoen aan Dierense Speeltuin Got Talent

Feest in Dierense Speeltuin bij opening natuurspeelplaats en viering 75-jarig bestaan DIEREN – Nog een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.