Home / Rheden-Regiobode / Werk van Schwabe in Velp

Werk van Schwabe in Velp

VELP – Bij Art Gallery O-68 is momenteel werk van Daniela Schwabe te zien. In Future Memory staat één beeld centraal: een schilderij naar een foto van een nucleaire reactor-container uit de jaren vijftig in de Verenigde Staten. Daarnaast zijn er in deze tentoonstelling een groot aantal kleinere schilderijen die elk een detail van het grotere geheel laten zien. Daniela Schwabe (1984) studeerde cum laude af aan ArtEZ Academy of Art (BA fine art), deed ‘residences’ in onder andere Detroit en New York, en exposeerde in Nederland, Duitsland en België. De expositie is van donderdag tot en met zondag geopend van 15.00 tot 17.00 uur en op afspraak. Art Gallery O-68 is te vinden aan de Oranjestraat 68 in Velp. De expositie loopt tot en met zondag 11 november.

www.gallery-o-68.com

Lees ook

Clubkampioenen van RTC de Laak

RHEDEN – Op sportpark De Laak in Rheden zijn de afgelopen weken twee tennistoernooien gespeeld. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.