Home / Doesburg-Regiobode / Wat hebben we bij de koffie?

Wat hebben we bij de koffie?

Wat hebben we bij de koffie?

DOESBURG – Op woensdag 3 oktober gaat een nieuw seizoen Wat Hebben We bij de Koffie? van start. Dit zijn gezellige ochtenden waar mensen tijdens hun ontmoeting met elkaar niet alleen een kopje koffie met wat lekkers geserveerd krijgen, maar ook een kort programma. Gastsprekers komen vertellen over uiteenlopende onderwerpen, maar het kan ook iets met film of muziek zijn. Voor dit seizoen is weer een gevarieerd programma samengesteld. Op 3 oktober duiken aanwezigen in de wereld van het kaartspel. De Doesburgse Bridgeclub komt langs en geeft een voorproefje van het spelletje bridge.

Wat hebben we bij de koffie? vindt plaats in de Koffie- Thee- en Aandachtschenkerij van de Martinikerk in Doesburg. Vanaf 10.00 uur staan koffie en thee klaar. De ochtend duurt tot ongeveer 11.30 uur.

chris.kors@gmail.com

Lees ook

Naailes in modecafé

DOESBURG – In het modecafé in Doesburg wordt twee keer per week naailes gegeven. Op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.