Home / Rheden-Regiobode / Wandeling met thema paddenstoelen

Wandeling met thema paddenstoelen

ROZENDAAL – Overal zijn nu paddenstoelen te zien in allerlei kleuren en met bijzondere vormen. Maar waarom groeit de ene paddenstoel bij een boom en weer een andere op een dennenkegel? De boswachter van Geldersch Landschap en Kasteelen weet het antwoord en gaat met deelnemers van de paddenstoelenwandeling op zoek. Liefhebbers kunnen op vrijdag 19 oktober met hem mee naar landgoed Rosendael. De start van deze wandeling is om 14.00 uur bij de ingang van Kasteel Rosendael. De tocht duurt ongeveer twee uur. Deelname kost 5 euro, kinderen van vier tot en met twaalf jaar betalen 2,50 euro en donateurs mogen gratis mee. Reserveren is noodzakelijk en kan via www.glk.nl/activiteiten.

Foto: Ruud Knol

Hans Keppel en Nel Schütz, tel. 06 – 15363228

Lees ook

Vrouwengroep internationaal van start

DIEREN – Donderdag 24 september gaat vrouwengroep internationaal van start. In het inloophuis in Dieren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.