Home / Brummen-Regiobode / Wandelen in de najaarszon

Wandelen in de najaarszon

LOENEN – De gasten met rolstoel van de Zonnebloem Loenen hadden nog een wandeling tegoed, omdat de vorige wandeling naar de vennetjes helaas al snel eindigde door de regen. Gelukkig werd de herkansing een wandeling met volop zon. De vijf gasten en de zes vrijwilligers startten bij ’t Hattinkerf op de parkeerplaats. Dit keer was er gekozen voor een rondje Loenen. De gasten genoten en vonden het leuk weer eens langs vele bekende plekjes te komen. “Oh ja, hier woonde vroeger…..”, klonk het regelmatig. In de tuin aan de Hoofdweg 58 werd de middag afgesloten met een kopje koffie en iets lekkers en de gasten konden in de zon nog heerlijk even nagenieten en bijpraten.

Lees ook

Herfstcollectie bij Kledingbank

EERBEEK – De Kledingbank Eerbeek in Tjark Riks Centrum in Eerbeek is weer open. Op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.