Home / Brummen-Regiobode / Vrouwen ZV De Spreng winnen ruim

Vrouwen ZV De Spreng winnen ruim

BRUMMEN – De vrouwen van zwemvereniging De Spreng uit de gemeente Brummen hebben zondag 21 oktober hun tegenstander De Houtrib met een dikke nederlaag naar Lelystad gestuurd. De wedstrijd startte met een gloednieuwe sponsorbal, beschikbaar gesteld door Twomorrow. De vorige thuiswedstrijd was er ook al een gesponsorde bal. Toen mocht Louis Buitink van Buitink Products zijn gesponsorde wedstrijdbal in het spel brengen.
Na twee verloren wedstrijden was er ook wat goed te maken voor De Spreng. Het begin van de wedstrijd liep nog wat stroef, maar al gauw kwam er rust in het spel. Er werd goed gecombineerd en het publiek kreeg mooie acties te zien. De tegenstander werd op flinke achterstand gezet en kon het spel van De Spreng niet meer bijbenen. Uiteindelijk moest de ploeg uit Lelystad met een eindstand van 11 – 3 de meerdere erkennen in De Spreng. De volgende wedstrijd is op zaterdag 3 november uit tegen ENC Arnhem.

Lees ook

Cursus Klik en tik

EERBEEK/BRUMMEN – In de bibliotheken in Eerbeek en in Brummen is een cursus Klik & …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.