Home / Brummen-Regiobode / Vrijwilligersmiddag bij wandelsportvereniging

Vrijwilligersmiddag bij wandelsportvereniging

BRUMMEN – Wandelsportvereniging (WSV) Brummen hield onlangs een vrijwilligersmiddag in de kantine van KV Melynas te Brummen. Tijdens de bijeenkomst werden de vrijwilligers bedankt voor de inzet tijdens de Veluwezoomtocht, de Avondvierdaagse of de Rode Kruiswandeltocht.

Op zaterdag 22 september om 15.00 uur opende voorzitter Ton Verweij de bijeenkomst met een korte speech om alle vrijwilligers te bedanken en ze gelijktijdig te vragen zich ook weer voor komend jaar in te willen zetten tijdens het jubileumjaar. In 2019 bestaat WSV Brummen veertig jaar.
Aansluitend werd de barbecue aangestoken en kon iedereen genieten van al het lekkers dat op tafel kwam, uiteraard onder het genot van een drankje. Ook konden alle vrijwilligers kennismaken met elkaar (niet iedereen is bij dezelfde activiteit betrokken) en met het nieuwe bestuur. Het werd een gezellige middag en iedereen ging tevreden naar huis.

De wandelvereniging kan nog vrijwilligers gebruiken, bijvoorbeeld verkeersregelaars tijdens de Avondvierdaagse of mensen die willen helpen met het uitzetten van de routes. Aanmelden kan bij Ineke Draaijer via tel. 06 – 23152534 of via de mail, wsv.brummen@gmail.com.

Lees ook

Herfstcollectie bij Kledingbank

EERBEEK – De Kledingbank Eerbeek in Tjark Riks Centrum in Eerbeek is weer open. Op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.