Home / Rheden-Regiobode / Vraag maar Raak in De Boecop

Vraag maar Raak in De Boecop

DE STEEG – Deze herfst en winter biedt De Huiskamer van De Boecop in De Steeg een aantal avonden waarin het gaat om het ontmoeten van bepaalde experts. Tijdens deze Vraag maar Raak-avonden zijn verschillende bewoners van De Steeg en omgeving aanwezig die hun kennis delen en waar mensen gebruik kunnen maken van deze expertise. De onderwerpen zijn gevarieerd: wijn, arbeidsmarkt, fotografie, bijen en meer.

Vrijdag 26 oktober om 20.00 uur is de eerste Vraag maar Raak-avond. Deze avond is Paul Cuppens, wijnpurist uit De Steeg, aanwezig. Aan Paul kunnen aanwezigen alle vragen stellen over het maken, drinken en bewaren van wijn. Donderdag 22 november om 20.00 uur komen Marjo Paas uit Ellecom en Ria Kragt uit De Steeg. Zij beantwoorden vragen over alle veel voorkomende naaiklussen zoals zomen, rits inzetten of knopen aan naaien. Donderdag 24 januari om 20.00 uur zijn Roel Roelfzema uit Ellecom en Songul Kinran uit De Steeg aanwezig. Zij vertellen over de huidige arbeidsmarkt, geven inzicht in werving en selectie en kunnen advies geven over CV, motivatie of mogelijkheden over een volgende stap in je loopbaan. Donderdag 21 februari om 20.00 uur komt Rob Hofland, imker uit Ellecom. Rob weet alles over de bijenwereld en kan daar zeer boeiend over vertellen. Donderdag 28 maart komt om 20.00 uur Jikke Göbel, fotografe uit De Steeg. Jikke kan alles vertellen over fotografie in het algemeen en uitvaartfotografie in het bijzonder.

Wie ook een beroep of hobby heeft om meer over te vertellen, kan een e-mail sturen naar huiskamer@boecop.nl. Wie weet wordt er dan een Vraag maar Raak-avond over dit onderwerp gehouden.

Lees ook

Herstart Filmhuis Dieren hopelijk in oktober

DIEREN – Filmhuis Dieren hoopt in oktober weer te kunnen starten met filmvoorstellingen. De organisatie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.