Home / Belangrijk / Volle dag van de ouderen

Volle dag van de ouderen

BRUMMEN – Op vrijdag 5 oktober vierde Brummen de Dag van de ouderen in het Tjark Riks Centrum. De ontmoeting met elkaar stond centraal.

De 65-plussers in de gemeente kregen een gevarieerd programma voorgeschoteld. Zo werd er informatie verstrekt door Hélène de Vet van Veluwonen, Simone Huizer van Team Voor Elkaar en Heidi Nusselder van het Geheugensteunpunt. Daarna kon er gezellig samen geluncht worden. De maaltijd werd door vijf stagiaires van de HBO opleiding Sociaal Werk verzorgd.
Vervolgens konden de mensen deelnemen aan het actieve deel van de dag. Vrijwilligers van Jeu de Boules vereniging Le Pionnier stonden voor de mensen klaar en men kon sjoelen, biljarten, creatief kaarten maken, houtsnijden, gymmen, verhalen vertellen met verhalenverteller Walter van Wingerden en het Geheugenspel spelen. Ook was er een informatiemarkt met onder andere Veilig Verkeer Nederland. De dag werd afgerond met een mooie voorstelling van Walter van Wingerden, gesponsord door de Culturele Stichting Brummen en de loterij vormde het spannende sluitstuk. De organisatie kijkt tevreden op de gezellige dag terug en bedankt iedereen voor de hulp en deelname.

Lees ook

Nieuw tenue voor alle vv Oeken jeugd

BRUMMEN – VV Oeken en 123inkt.nl hebben voor de komende vier seizoenen een overeenkomst met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.