Home / Alle-Regiobode / Vogeltentoonstelling De Edelzanger

Vogeltentoonstelling De Edelzanger

Vogeltentoonstelling De Edelzanger

BRUMMEN – In het weekend van 13 en 14 oktober vindt de jaarlijkse nationale tentoonstelling plaats van vogelvereniging De Edelzanger uit Brummen en Dieren. 380 Vogels laten zich tijdens de tentoonstelling van hun beste kant zien. Er zijn kanaries, parkieten, tropische vogels en grote parkieten. Ook is er een verkoopklasse. De tentoonstelling is op zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur open en zondag van 10.00 tot 16.00 uur. De vogeltentoonstelling wordt gehouden in het clubgebouw aan de Hazenberg 22B in Brummen. De entree is gratis, een vrijwillige bijdrage is welkom. De catalogus kost 2 euro.

Lees ook

Business & Shopping: Nieuw verplicht energielabel vanaf 1 januari

DIEREN – Iedere woningeigenaar is op straffe van een boete verplicht om bij de overdracht …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.