Home / Brummen-Regiobode / Vogelbeurs in Beekbergen

Vogelbeurs in Beekbergen

Vogelbeurs in Beekbergen

BEEKBERGEN – Vogelclub De Veluwe houdt op zaterdag 13 oktober van 9.00 uur tot 12.00 uur haar maandelijkse vogelbeurs in Dorpshuis De Hoge Weye in Beekbergen. Er worden diverse soorten vogels aangeboden, zoals parkieten, kanaries en tropische vogels. Ook zijn vogelvoeders aanwezig en een stand met informatiemateriaal. Het is op deze beurs mogelijk vogels te verkopen en te kopen. Er mogen maximaal twee vogels in een kooi. De entree is gratis en de koffie staat klaar.

Lees ook

MS Fonds zoekt collectanten in Klarenbeek

KLARENBEEK – Het Nationaal MS Fonds zoekt collectanten in Klarenbeek, die in de week van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.