Home / Rheden-Regiobode / Velpse Accordeon Vereniging speelt voor KiKa

Velpse Accordeon Vereniging speelt voor KiKa

VELP / HERWEN – Op zaterdag 29 september werd de Velpse Accordeon Vereniging uitgenodigd om te spelen op een jubileum in Herwen bij Zevenaar ten bate van stichting KiKa. KiKa staat voor: Kinderen Kankervrij. De stichting werft fondsen voor onderzoek naar kinderkanker. De Velpse Accordeon Vereniging wou hier graag belangeloos aan meewerken. Enkele stukken die daar gespeeld werden, waren Adios Nonino, Saluti di Italia en Aan de Amsterdamse grachten. Ge├»nteresseerden die het hele programma zouden willen horen, kunnen terecht op het jaarconcert van de vereniging op zaterdag 17 november in zaal Odeon aan de Beemd 1 in Velp.

Lees ook

Afscheid van ds. Kees Bochanen bij de Ontmoetingskerk

DIEREN – Op de prachtige zonnige zondag 13 juni heeft de protestantse gemeente Dieren afscheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.