Velpse Accordeon Vereniging speelt voor KiKa

VELP / HERWEN – Op zaterdag 29 september werd de Velpse Accordeon Vereniging uitgenodigd om te spelen op een jubileum in Herwen bij Zevenaar ten bate van stichting KiKa. KiKa staat voor: Kinderen Kankervrij. De stichting werft fondsen voor onderzoek naar kinderkanker. De Velpse Accordeon Vereniging wou hier graag belangeloos aan meewerken. Enkele stukken die daar gespeeld werden, waren Adios Nonino, Saluti di Italia en Aan de Amsterdamse grachten. Ge├»nteresseerden die het hele programma zouden willen horen, kunnen terecht op het jaarconcert van de vereniging op zaterdag 17 november in zaal Odeon aan de Beemd 1 in Velp.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.