Home / Rheden-Regiobode / Vakantiesluiting bij 4Noppes

Vakantiesluiting bij 4Noppes

Vakantiesluiting bij 4Noppes

DIEREN – Weggeefwinkel 4Noppes in Dieren houdt vanwege de herfstvakantie twee weken vakantiesluiting. Op zaterdag 13 en 20 oktober is de winkel gesloten. Die weken kunnen er geen spullen worden uitgezocht of weggebracht. Inbreng van artikelen is alleen mogelijk op afspraak. Vanaf zaterdag 27 oktober is 4Noppes weer iedere zaterdag tussen 10.00 en 13.00 uur geopend in het pand aan de Van der Duyn van Maasdamstraat 47 in Dieren. In de vakantieperiode blijft 4Noppes wel digitaal bereikbaar via de website, www.4noppes.nl en haar Facebookpagina.

Lees ook

Presentatie bij Hortus Aquatilis

DIEREN – Aquariumvereniging Hortus Aquatilis in Dieren heeft dinsdag 6 oktober Hans Meulblok en Theo …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.