Home / Nieuws / Twee gewonden bij ongeval Rheden

Twee gewonden bij ongeval Rheden

RHEDEN – Bij een aanrijding tussen een auto en twee fietsers zijn maandagmorgen 15 oktober rond 10.00 uur twee fietsers gewond geraakt. De auto schepte de twee fietsers bij de oversteek van het fietspad bij het pannenkoekhuis in Rheden. De auto kwam van de rotonde en sloeg af de Groenestraat in; op het zelfde moment staken de fietsers over. De inzittenden van de auto zijn hevig geschrokken door de impact van de aanrijding. De politie doet verder onderzoek naar het ongeval.

Foto: Martin de Jongh

Lees ook

Meet and Greet met de PvdA

RHEDEN – Woensdag 2 december om 20.00 uur houdt de PvdA Rheden een digitale Meet …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.