Home / Doesburg-Regiobode / Twaalf Beeldende Vrouwen

Twaalf Beeldende Vrouwen

ANGERLO – In de Galluskerk aan de Dorpsstraat 31 in Angerlo exposeert Expo-Angerlo werken van het kunstenaarscollectief de Beeldende Vrouwen. De expositie is te zien van 28 oktober tot en met 25 november, elke zondag van 13.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis. De BV, de Beeldende Vrouwen, bestaat uit twaalf beeldend kunstenaars uit Arnhem en omgeving. Al twintig jaar komen zij regelmatig bij elkaar om over hun werk te praten, tentoonstellingen te bezoeken en exposities van hun werk voor te bereiden. De leden exposeren hun werk ook individueel en in andere groepsverbanden. Tijdens de expositie in Angerlo is een grote diversiteit aan stijlen en technieken te zien: van fotografie tot stempeldruk, glazen sieraden, beelden, schilderijen, installaties en grafiek.

Lees ook

Activiteiten bij Protestantse kerk in Drempt en Hoog-Keppel

HOOG-KEPPEL/DREMPT – Sinds juli zijn er elke zondag weer kerkdiensten in de Protestantse kerken in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.