Home / Brummen-Regiobode / Tuinprijzen uitgereikt in Klarenbeek

Tuinprijzen uitgereikt in Klarenbeek

KLARENBEEK – De tuin aan De Til 9 in Klarenbeek heeft bij de tuinkeuring van buurtvereniging BAZO zowel in de categorie voorjaarstuinen als bij de zomertuinen de eerste prijs gewonnen. Dat heeft de buurtvereniging bekendgemaakt op vrijdagavond 5 oktober in gebouw Samuel in Klarenbeek.

De tweede prijs bij de voorjaarstuinen ging naar de Veenhuizerweg 150 en een gedeelde derde plaats ging naar de Henriëtte van Eyklaan 39 en de Veenhuizerweg 177. De tweede prijs in de categorie zomertuinen ging naar de Traandijk 67. Verder waren er prijzen voor de Zutphensestraat 45, De Voorwaarts 512, Henriëtte van Eyklaan 39, Veenhuizerweg 150 en De Leigraaf 40.
De mooiste bloembak van Klarenbeek is volgens de buurtvereniging te vinden aan De Voorwaarts 512. Ook de bloembakken aan Mergelland 5, Barnewinkel 28 en Veenhuizerweg 55 vielen in de prijzen. Voor de gelukkige tuineigenaren waren er bloemen en wisselbekers. Alle aanwezige deelnemers ontvingen een zakje met bloembollen als dank voor hun deelname. Hierna werden de foto’s van alle tuinen op een groot scherm getoond. Na een pauze werden er nog een aantal rondjes bingo gespeeld, waarmee mooie (tuin)prijzen te winnen waren.

Lees ook

Kerstengelproject in Loenen

LOENEN – In de donkere dagen voor kerst zijn er heel wat mensen die behoefte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.