Home / Doesburg-Regiobode / Toertochtjes PGAD

Toertochtjes PGAD

Toertochtjes PGAD

ANGERLO / DOESBURG – De Protestantse Gemeente Angerlo Doesburg (PGAD) start in oktober weer met de toertochtjes. Deze zijn bedoeld voor mensen die vanwege leeftijd of lichamelijk beperkte mogelijkheden niet meer zo vrij zijn om te gaan en te staan waar ze willen, maar graag ook eens iets meer willen zien en beleven dan hun eigen huis, directe omgeving of gang naar de winkel. Voor deelnemers moet het nog wel mogelijk zijn om in een gewone personenauto mee te rijden. Rollators of inklapbare rolstoelen kunnen achterin.

Naar aanleiding van tips van deelnemers wordt invulling gegeven aan de bestemming binnen de grenzen van de provincie Gelderland. De toertochtjes zijn bestemd voor zowel leden als niet-leden van de PGAD. Onderweg is er een pauze voor koffie, thee of een ijsje, of misschien een pannenkoek of een broodje eten. De toertochtjes vinden in principe iedere derde zondagmiddag van de maand plaats, van oktober tot en met mei. De eerstvolgende keer is zondag 21 oktober van 13.30 tot 16.30 uur. De kosten bedragen 2,50 euro per persoon per tochtje. Consumpties en entreegelden zijn voor eigen rekening. Aanmelden kan via marjoleinsomsen@gmail.com, tel. 0313 – 475819 of via rimkekingma@planet.nl of tel. 0313 – 479552.
PGAD kan ook nog wel wat chauffeurs gebruiken voor deze toertochtjes. Chauffeurs dienen in het bezit te zijn van rijbewijs B, auto en inzittendenverzekering. Benzinekosten worden vergoed.

Lees ook

Lichtjes tijdens Allerzielen

HOOG-KEPPEL/DREMPT – Maandag 2 november zijn de St. Joriskerk in Voor-Drempt en de Dorpskerk in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.