Home / Rheden-Regiobode / Thema-avond over klimaatverandering

Thema-avond over klimaatverandering

DIEREN – Wat merken we van de klimaatverandering in onze eigen woonomgeving? Dat is niet alleen extremere droogte, maar ook extremere regenval. Wat kun je zelf doen en wat doet bijvoorbeeld de gemeente om daar op in te spelen? Op 31 oktober komen deze vragen aan de orde tijdens een thema-avond die de Initiatiefgroep Dieren-West houdt, samen met de gemeente Rheden. Tanja Mosselman van de gemeente vertelt die avond hoe de gemeente kijkt naar klimaatverandering. Ook geeft ze voorbeelden van maatregelen die Rheden al heeft genomen om de overlast van extreme droogte en extreme regenval te beperken. Na een pauze gaan buurtbewoners in gesprek met elkaar en met een deskundige op het gebied van waterbeheer, ecologie, flora en fauna. De bijeenkomst begint om 19.30 uur in de Ontmoetingskerk; de inloop is vanaf 19.00 uur.

Lees ook

Spankerense bedrijven hebben zaken op orde

SPANKEREN – De ondernemers op bedrijventerrein Spankeren hebben hun zaken goed op orde. Dat bleek …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.