Home / Doesburg-Regiobode / Taart van Angerlo Vooruit als dank

Taart van Angerlo Vooruit als dank

ANGERLO – Voor de nieuwbouw van het sportcomplex heeft Angerlo Vooruit een genereuze bijdrage ontvangen van de Gestichten van Weldadigheid te Doesburg. Deze stichting steunt projecten voor en door inwoners van Doesburg. Hierbij kijken ze ook over de gemeentegrens. Het Bestuur van Angerlo Vooruit en de commissie Nieuwbouw is hartstikke blij met de bijdrage van De Gestichten. Om deze dankbaarheid te illustreren heeft de Angerlose voetbalvereniging een fototaart aangeboden aan Jan van Amstel (voorzitter) en Wybo Masselink (penningmeester).

Lees ook

Routekaart Energieneutraal Bronckhorst toekomstklaar

GEM. BRONCKHORST – In 2019 stemde de gemeenteraad van de gemeente Bronckhorst in met de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.