Home / Rheden-Regiobode / Taalklas op de computer

Taalklas op de computer

RHEDEN – Het Taalhuis Veluwezoom ondersteunt laaggeletterden en zet daar activiteiten voor in, zoals Taalklas op de computer. De deelnemers gaan actief aan de slag met een programma op de computer. Ze oefenen met een vrijwilliger of in een klein groepje. Het programma heeft een sterke relatie met het dagelijks leven. Het lesprogramma is zo opgezet dat ook minder of bijna geen digivaardige deelnemers mee kunnen doen. Zowel mensen die Nederlands als moedertaal hebben, als mensen die de Nederlandse taal als tweede taal hebben, kunnen zich opgeven. De deelnemers komen gedurende vijftien weken wekelijks bij elkaar. De deelnemers oefenen via de computer op hun woordenschat, digitale vaardigheden, luistervaardigheid, uitspraak, grammatica en rekenen. Opgeven kan via tel. 06 – 45394640. Ook vrijwilligers die graag ondersteuning willen bieden, zijn van harte welkom en kunnen zich via hetzelfde nummer aanmelden.

contact@taalhuisveluwezoom.nl

Lees ook

Spankerense bedrijven hebben zaken op orde

SPANKEREN – De ondernemers op bedrijventerrein Spankeren hebben hun zaken goed op orde. Dat bleek …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.