woensdag 01 december 2021 | WEEK 48 |
HomeBrummen-RegiobodeSuccesvolle optredens Vrouwenkoor Phoenix

Succesvolle optredens Vrouwenkoor Phoenix

BRUMMEN – De zestig vrouwen van Vrouwenkoor Phoenix uit Brummen mochten zich in september muzikaal uitleven tijdens twee mooie concerten. Het eerste was een intiem privé-concert tijdens een feest van een koorlid. Het koor werd deze middag gedirigeerd en op de piano begeleid door vaste pianiste Tatiana Laryna. Uiteraard werd er afgetrapt met het lijflied van het koor: Viva Tutte le Vezzose. Ook Memory, Stay With Me en When You Believe kwamen voorbij. Samen met het mannenkoor uit Brummen werd het concert afgesloten met het Mnogaja Ljeta.

Het tweede concert van deze maand was een optreden in woon-zorgcomplex St. Elisabeth in Zutphen. Het koor zong onder leiding van dirigent Klaas van der Hoeven en pianiste Tatiana Laryna verzorgde ook hier de muzikale begeleiding. Het koor had gekozen voor een afwisselend repertoire met onder meer Make You Feel My Love van Adele, The White Cliffs of Dover, het Zuid-Afrikaanse Siyahamba, I Feel the Spirit en het Zweedse Sommersangen.

Het koor zal zich de komende weken onder meer concentreren op het grote kerstconcert op vrijdag 14 december, samen met De IJsselzangers in de Sint Walburgiskerk in Zutphen. Wie mee wil zingen met het vrouwenkoor kan meer informatie vinden op www.vrouwenkoorphoenix.nl.

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0215028_Seniorenwandeling_-_foto_Ton_Rothengatter_edt.jpg

Seniorenwandeling Huis te Eerbeek

EERBEEK - De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen begeleiden woensdag 1 december een niet al te lange, informatieve wandeling. Deze is geschikt voor senioren die geen lange wandeling, maar wel graag een ommetje willen maken. De route is ongeveer 4 kilometer lang en voert over redelijk begaanbare paden van

0215029_Kampioen.jpg

Bronckhorst zoekt kampioenen

GEM. BRONCKHORST - Ook dit jaar wil de gemeente Bronckhorst haar sportkampioenen huldigen. Ondanks dat wellicht verschillende kampioenschappen niet door konden gaan, wil de gemeente sporters die een kampioenschap behaalden graag in het zonnetje zetten. Inwoners die een persoon of club kennen die het afgelopen jaar op sportief gebied kampioen

0215573_Marco_Hubers_Sc_Doesburg.jpg

Marco Hubers steunt Sportclub Doesburg

DOESBURG - Marco Hubers van Hubers Bouw & Dienstverlening uit Westervoort heeft onlangs de sponsorovereenkomst met Sportclub Doesburg voor 3 jaar. Marco is niet alleen sponsor, maar ook regelmatig aanwezig als toeschouwer bij het eerst elftal. Daarnaast fluit hij regelmatig op zondagmorgen een wedstrijd bij de seniorenteams.

0214410_Gemeentehuis.JPG

Gemeente en inwoners werken samen aan beheer openbare ruimte

GEM. RHEDEN - De gemeente Rheden heeft een integraal beheerplan opgesteld voor de openbare ruimte. Hierin staat hoe de gemeente de komende jaren een veilige en duurzame leefomgeving wil realiseren. Door integraal te werken, kan de gemeente efficiënter omgaan met budgetten.

0215880_Bernadette_Hakken_Libelle.jpg

Het Peukenmeisje Bernadette won Libelle Ster

ELLECOM - Ze begon in 2018 met een jaar lang peuken rapen. Inmiddels is Bernadette Hakken uit Ellecom al ruim drie jaar hard aan het knokken tegen plastic vervuiling. Haar inzet voor het milieu leverde haar onlangs de tweede plaats op in de Libelle Ster Verkiezing, waarmee sterke vrouwen in

0215193_Gedichten_voor_iedereenWoordenwaadplaats.jpg

Doesburgse gedichten in Buurtacademie-boom

DOESBURG - In de Buurtacademie in Doesburg is nog tot en met 5 december een boom te zien met daarin gedichten die mede zijn gemaakt door inwoners. Deze gedichten zijn gemaakt tijdens de IJsselbiënnale. Elke zaterdagmiddag was de Doesburgse dichter Marion Steur met de woordenwaadplaats te vinden aan het einde