Home / Rheden-Regiobode / Streekmarkt Trots op Rosendael

Streekmarkt Trots op Rosendael

ROZENDAAL – Trots is de naam van de markt voor streekproducten die zondag 28 oktober weer wordt gehouden, van 11.00 tot 17.00 uur op Kasteel Rosendael. Trots heeft kramen met eerlijke en het liefst thuisgemaakte producten die origineel, smakelijk, mooi en bereikbaar zijn. Dat geldt eigenlijk ook voor de standhouder zelf die zijn of haar passie voor zijn product over kan brengen op de bezoeker. Producten bestaan uit food en non-food, kleurrijk met fantasie gepresenteerd. De entree tot de markt is gratis, een bezoek aan park en kasteel kost 5 euro.

www.trotsmarkt.nl

Lees ook

Meedenken over woningen in oude kleuterschool Dieren

DIEREN – De gemeente Rheden ziet mogelijkheden om woningen te realiseren in de voormalige Willem …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.