Home / Brummen-Regiobode / Stiltebijeenkomst bij Vrijzinnigen IJsselstreek

Stiltebijeenkomst bij Vrijzinnigen IJsselstreek

BRUMMEN – Op de Dag van de Stilte, zondag 28 oktober, is er om 11.00 uur een landelijk stilte-uur. Een uitnodiging aan iedereen om stil te staan en stil te zijn. Om 10.00 uur start bij Vrijzinnigen IJsselstreek in Brummen een bijeenkomst met eenvoudige, lichaamsgerichte yogaoefeningen, staand en op de stoel. Na een korte pauze zijn aanwezigen tussen 11.00 en 12.00 uur met elkaar verbonden in stilte. Hierbij wisselen zij zitten en lopen af. Samen in stilte zijn, verdiept de stilte. De stiltebijeenkomst vindt plaats aan de D.A. van Vuurenstraat 10 in Brummen.

Lees ook

Katholieken uit Apeldoorn en Brummen gaan samen

REGIO – Vanaf begin 2021 zullen de Emmausparochie in Apeldoorn en de Franciscus en Claraparochie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.