Home / Brummen-Regiobode / Stichting ‘kLEEF! presenteert zich in Eerbeek

Stichting ‘kLEEF! presenteert zich in Eerbeek

EERBEEK – Het inloophuis van de Stichting ‘kLEEF! in Apeldoorn is speciaal voor mensen te te maken krijgen met kanker. Ook inwoners van de gemeente Brummen zijn hier van harte welkom. Maandag 22 oktober presenteert het inloophuis haar activiteiten tussen 19.30 en 21.000 uur in het Tjark Riks Centrum in Eerbeek. Inloop vanaf 19.00 uur.

Gastvrouw Marjolein van den Bos legt deze avond uit wat Stichting ‘kLEEF! is en doet. Middels een aantal filmpjes worden diverse activiteiten getoond die in het inloophuis worden verzorgd en ondersteund, zo komen masseur Christine, artsen van het Gelre-ziekenhuis en een aantal bezoekers van het inloophuis in Apeldoorn aan het woord. Raadvrouw Ellen Ditzel legt uit welke ondersteuning het Inloophuis kan bieden, zoals gesprekken, groepen en activiteiten. Ook mantelzorgers kunnen bij het inloophuis terecht voor een luisterend oor, steun, lotgenotencontact en vele activiteiten. Ook voor hen is de lezing in Eerbeek bedoeld.

De presentatie wordt aangeboden in samenwerking met Knooppunt Mantelzorg en Stichting Welzijn Brummen. Wie interesse heeft om deze lezing bij te wonen, kan zich opgeven bij SWB via tel. 0575 – 561988 of j.devries@welzijnbrummen.nl.

Lees ook

Workshop Mantelzorger in balans

BRUMMEN – Knooppunt Mantelzorg Brummen organiseert de workshop Mantelzorger in Balans. Deze bestaat uit vijf …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.