Home / Rheden-Regiobode / Statiegeldactie Coöp voor de Zonnebloem

Statiegeldactie Coöp voor de Zonnebloem

VELP – De Coöp in Velp houdt al sinds 2008 het hele jaar door statiegeldacties voor goede doelen. In de afgelopen jaren is in totaal al 1,6 miljoen euro gedoneerd diverse doelen. Tot nu toe ging dat geld steevast naar grote nationale doelen, maar Coöp wil nu vooral een groot aantal lokale goede doelen steunen.
In het laatste kwartaal van 2018 kunnen klanten van de Coöp in Velp er bij het inleveren van hun lege flessen voor kiezen om hun statiegeld te doneren aan de Zonnebloem, Afdeling Velp-Rozendaal. De opbrengst van de statiegeldactie wordt door Coöp verdubbeld. De opbrengst van deze actie komt ten goede aan het organiseren van activiteiten en ondersteuning van het bezoekwerk van de Zonnebloem. Voor het begeleiden van de activiteiten en het bezoeken van gasten is de Zonnebloem, Afdeling Velp-Rozendaal overigens nog op zoek naar vrijwilligers. Wie zich hiervoor wil inzetten, kan contact opnemen via tel. 026 – 3643292 of 026 – 3641264.

Lees ook

Presentatie bij Hortus Aquatilis

DIEREN – Aquariumvereniging Hortus Aquatilis in Dieren heeft dinsdag 6 oktober Hans Meulblok en Theo …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.