Home / Brummen-Regiobode / Spirituele Workshopmiddag

Spirituele Workshopmiddag

BEEKBERGEN – Op zaterdag 3 november vindt van 14.00 uur tot 17.00 uur een spirituele workshop plaats in het Engelenhuis aan de Lage Bergweg 41-2 in Beekbergen. Tijdens deze middag mogen levensvragen en knelpunten aan de orde komen. Het thema is Gids of ongenode gast. In een begeleide meditatie is er gelegenheid het besprokene te verwerken. Hierna is er gelegenheid over eigen ervaringen te praten. Opgeven kan tot 2 november via tel. 06 – 15491010 of cordulaschulze@home.nl.

www.find-your-self.com

Lees ook

De Boerderij doet mee aan de Grote Clubactie

BEEKBERGEN – Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2020. Ruim …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.