Home / Brummen-Regiobode / Spirituele middag

Spirituele middag

Spirituele middag

BEEKBERGEN – In het Engelenhuis in Beekbergen vindt zaterdag 20 oktober van 14.00 tot 17.00 uur weer een spirituele middag plaats. Velen weten wat edelstenen zijn, maar onderschatten hun werking. Deze middag komt een aantal wetenswaardigheden omtrent werking, gebruik en reiniging van edelstenen aan bod. In een begeleide meditatie is er gelegenheid het besprokene te verwerken. Hierna is er gelegenheid over eigen ervaringen te praten. Opgeven is mogelijk tot 19 oktober via tel. 06 – 15491010 of cordulaschulze@home.nl. De koffie en thee staan klaar.

www.find-your-self.com

Lees ook

Herfstcollectie bij Kledingbank

EERBEEK – De Kledingbank Eerbeek in Tjark Riks Centrum in Eerbeek is weer open. Op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.