Home / Rheden-Regiobode / Speurtocht in Nacht van de Nacht

Speurtocht in Nacht van de Nacht

DIEREN – De scouting houdt ook dit jaar weer een spannende speurtocht tijdens de Nacht van de Nacht op zaterdag 27 oktober. De start is om 18.45 uur aan de voet van de Dierense Toren aan de Hogestraat 12. De deelnemers worden flink uitgedaagd. De activiteit draait om een centraal punt. De deelnemers voeren hier diverse opdrachten uit waarna de deelnemers in het park op zoek gaan naar de gewenste post. Deelname is gratis. Voor de kinderen is er ranja en voor de ouders is er tegen betaling koffie en thee. Denk eraan een zaklamp mee te nemen. De activiteit eindigt om 20.45 uur. Kinderen van zes tot en met twaalf jaar kunnen meedoen.

www.nachtvandenacht.nl

Lees ook

Italiaans Velpsch Maal

VELP – Woensdag 30 september wordt in buurthuis De Poort in Velp weer het Velpsch …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.