Home / Rheden-Regiobode / Speuren naar paddenstoelen

Speuren naar paddenstoelen

RHEDEN – Gezinnen met kinderen kunnen zondag 14 oktober vanaf 14.00 uur samen met een gids Nationaal Park Veluwezoom in om te speuren naar paddenstoelen. Als een heuse detective gaan deelnemers onderweg zelf een paddenstoel onderzoeken. Hoe herken je paddenstoelen? Ruikt een stinkzwam? En waar groeit een vliegenzwam eigenlijk? Is een aardappelbovist eetbaar? Tijdens deze paddenstoelenwandeling horen deelnemers het allemaal. Het is handig om een klein spiegeltje mee te nemen om de onderkant van een paddenstoel te bekijken: zitten er gaatjes, buisjes of plaatjes? De start van deze wandeling is bij het Bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in Rheden. Aanmelden kan via www.natuurmonumenten.nl/kinderen.

Foto: Natuurmonumenten

Lees ook

Opbrengst collecte nierstichting

DE STEEG – Van 13 tot en met 20 september vond in De Steeg de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.