Home / Brummen-Regiobode / Speuren naar paddenstoelen

Speuren naar paddenstoelen

Speuren naar paddenstoelen

VOORSTONDEN – Op landgoed Voorstonden kunnen kinderen vanaf acht jaar op 24 oktober van 13.30 tot 15.00 speuren naar paddenstoelen en hun grootste geheimen ontdekken. Als een heuse detective gaan deelnemers onderweg zelf een paddenstoel onderzoeken. Het is handig om een klein spiegeltje mee te nemen en daarmee de onderkant van een paddenstoel te bekijken en te zien of er gaatjes, buisjes of plaatjes zitten. Stevige schoenen, warme kleding en / of regenkleding is aan te raden. Deelnemers dienen vooraf online via www.natuurmonumenten.nl een kaartje te kopen om deel te kunnen nemen. De activiteit is inclusief paddenstoelenboekje met leuke opdrachten die de kinderen zelf kunnen doen in de tuin, park of bos kunt doen.

Wim Niemeyer, tel. 055 – 3125506 of 06 – 55825135

Lees ook

Zwaar vuurwerk aangetroffen

EERBEEK – Een 26-jarige man uit Eerbeek is woensdag 23 juni aangehouden voor handel in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.